Καλώς 'Ηλθατε

Ανακοίνωση - 03-05-2017

logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 03/05/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση για τους εργαζόμενους στην ΕΦ.Α. Λακωνίας.»

Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ., η Π.Ε.Υ.Φ.Α., ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργατοτεχνιτών, ο Σ.Ε.Α. και ο Σύλλογος εργαζομένων ΥΠ.ΠΟ.-Ν.Π.Δ.Δ. Πελ/νησου προκηρύσσουν από κοινού 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 για τους συναδέλφους που εργάζονται στην ΕΦ.Α. Λακωνίας, προκειμένου άπαντες να συμπαρασταθούν στους Δ. Τραγά, Σ. Δημητρόπουλου, Α. Μαλτέζου, Κ. Ντουβή και Ε. Πάντου, που εκείνη τη μέρα δικάζονται στη Σπάρτη.

Ως συνδικαλιστικοί φορείς των εργαζομένων στο ΥΠ.ΠΟ.Α. στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας και συνυπογράφουμε το κείμενου που ετοίμασαν και υπέγραψαν όλοι οι συνάδελφοι στη Λακωνία, οι οποίοι εκφράζουν την απόλυτη συμπαράσταση προς στους διωκόμενους για τους ακόλουθους λόγους:

Οι συνάδελφοι, οι οποίοι εργάζονται επί σειρά ετών στην Αρχαιολογική Υπηρεσία της Λακωνίας, είναι άριστοι και ευσυνείδητοι υπάλληλοι και ουδέποτε έχουν απασχολήσει την Υπηρεσία με ποινικό ή πειθαρχικό αδίκημα.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλες και όλους του συναδέλφους της ΕΦ.Α. Λακωνίας να συμμετέχουν στην 24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση και να βρίσκονται στο πλευρό των συναδέλφων μας που θα δίνουν τη δική τους μάχη στα Δικαστήρια της Σπάρτης.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.