logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 30/05/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. για την αξιολόγηση στη Δημόσιο και τη σχετική εγκύκλιο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη.»

Με αφορμή την από 26 Μαΐου 2017 εγκύκλιο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη για την αξιολόγηση των υπαλλήλων του Δημοσίου τονίζουμε τα εξής:

  • Α) Η απεργία - αποχή από την αξιολόγηση συνεχίζεται κανονικά. Οι συνάδελφοι που θα παραλαμβάνουν φύλλα αξιολόγησης θα τα παραδίδουν στα Κλαδικά Σωματεία τους ή στους κατά τόπους Ενιαίους Συλλόγους όπου ανήκουν. Ταυτόχρονα θα συμπληρώσουν και θα υπογράψουν το νομικό κείμενο που έχει αναρτηθεί από την Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. ήδη από 31 Μαρτίου.
  • Β) Τα Σωματεία και οι Ενιαίοι Σύλλογοι αφού συλλέξουν τα φύλλα αξιολόγησης των συναδέλφων καλούνται να τα αποστείλουν στην Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. η οποία και θα τα παραδώσει στη Διοίκηση.
  • Γ) Σε περίπτωση όπου συνάδελφος/οι δεχθεί/ουν, εμμέσως ή αμέσως, πίεση είτε από διοικητικό είτε από πολιτικό στέλεχος, προκειμένου να συμμετέχουν στην αξιολόγηση, άμεσα πρέπει να ενημερωθεί η Ομοσπονδία, το νομικό τμήμα της οποίας θα αναλάβει τα περαιτέρω. Ταυτόχρονα, από πλευράς Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα υπάρχει ονομαστική καταγγελία.
  • Δ) Ενημερώνουμε τους συναδέλφους και βρισκόμαστε σε άμεση επαφή με τα Σωματεία μας.

Η αξιολόγηση που επιχειρεί η κυβέρνηση χωρίς καμία από τις προϋποθέσεις για να γίνει στοχοθεσία των υπηρεσιών, απέχει πολύ από τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και δεν οδηγεί σε μία Δημόσια Διοίκηση εργαλείο ανάπτυξης, αλλά σε μηχανισμό διατήρησης εξουσίας.

Δίνουμε μαζί και αυτόν τον αγώνα. Αξιοποιούμε τη δύναμη και την εμπειρία μας. Νικάμε!

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.


Νομικό Κείμενο

Αυτή η σελίδα περιέχει ενσωματωμένο το αρχείο σε μορφή "pdf" και προϋποθέτει να έχετε εγκατεστημένο πρόγραμμα προβολής αρχείων τύπου "pdf".

Δεν έχετε PDF plugin εγκατεστημένο ή το plugin δεν λειτουργεί.

Το συγκεκριμένο αρχείο μπορείτε να το "κατεβάσετε" με δεξί κλικ και Αποθήκευση δεσμού ως (Firefox) ή Αποθήκευση προορισμού ως (Explorer)