logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 22/11/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Ενημέρωση για την αντικατάσταση των καρτών απεριορίστων διαδρομών.»

Μετά από ενημέρωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 22/11/2017 ενημερώνουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών του Ο.Α.Σ.Α. για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί προκειμένου να αντικαταστήσουν τις κάρτες τους με τις νέες ηλεκτρονικές.

Η διαδικασία της αντικατάστασης θα γίνει ως εξής:

ΟΛΟΙ οι κάτοχοι των προαναφερόμενων καρτών οφείλουν να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

Α) Να συγκεντρώσουν τα παρακάτω στοιχεία:

  1. Φωτοτυπία της υπάρχου σας κάρτας.
  2. Πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου ή ταυτότητας.
  3. Εκτύπωση του εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το Athens Card.

( Δηλαδή,οι κάτοχοι χάρτινης κάρτας θα επισκεφτούν το site www.athenacard.gr και αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται: όνομα, επώνυμο, ΑΜΚΑ 2, μήνα και χρόνο γέννησης καθώς και έναν προσωπικό οκταψήφιο κωδικό - που θα πρέπει να τον θυμάται μόνον ο κάθε κάτοχος του ώστε, σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, να γίνει, χωρίς καμιά επιβάρυνση, η αντικατάστασή της - θα εκτυπώσουν το έντυπο Προσωποποίησης. )

Η καταληκτική ημερομηνία για την παράδοση των συγκεκριμένων στοιχείων είτε στα Σωματεία, είτε στα γραφεία της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. ( Διοσκούρων 1β, Πλάκα ) είναι η Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 μ.μ.

Στη συνέχεια με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για την παράδοση της χάρτινης κάρτας και την παραλαβή της νέας ηλεκτρονικής κάρτας.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.