logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 31/01/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεύτερη μέρα κατάληψης του Ταμείου Αλληλοβοηθείας από την Ομοσπονδία, προκειμένου να εμποδιστεί η άλωση μιας κατάκτησης των εργαζομένων από την λογική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της Κυβέρνησης.

Συνάδελφοι από όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία που έχουν έδρα το Ν. Αττικής μαζί με την Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. είναι καθημερινά παρόντες στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΟ, σε ένα πρώτο ελάχιστο βήμα κλιμάκωσης του αγώνα για τη διαφύλαξη των εργατικών κατακτήσεων.

Η ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των Συναδέλφων στο ΥΠ.ΠΟ.Α. θέτει ήδη προ των τεράστιων ευθυνών του, το συντεταγμένο συνδικαλιστικό κίνημα για κλιμάκωση των συλλογικών προσπαθειών μέχρι την επίτευξη του τελικού στόχου.

Δεν θα επιτρέψουμε να αλλάξει ο χαρακτήρας του Ταμείου και να γίνει το ενεργούμενο της πολιτικής ηγεσίας.

Αύριο, Πέμπτη, 1η Φλεβάρη, καλέστηκε στα γραφεία του Ταμείου Αλληλοβοηθείας σε σύγκληση η Ε.Ε. με την παρουσία των Προέδρων των πρωτοβάθμιων σωματείων μελών, προκειμένου συλλογικά να απλωθεί και να δυναμώσει η αντίδραση σε περασμένων «μαύρων» εποχών μεθοδεύσεις.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
ο αγώνας τώρα ξεκίνησε. Οι ίδιοι εργαζόμενοι θα δώσουν τις απαντήσεις τους στις μεθοδεύσεις της πολιτικής ηγεσίας.
Οι ίδιοι εργαζόμενοι άμεσα θα απαντήσουν στα «κροκοδείλια δάκρυα» των δήθεν αδικούμενων πρόθυμων διορισμένων της.

Ο αγώνας μας θα διευρυνθεί και οι απαντήσεις σε όλους τους δήθεν αδικημένους θα είναι σκληρές, χωρίς ν’ ανοίξουμε διάλογο μαζί τους ως πικραμένους της Κυβέρνησης.

Εξάλλου, είναι γνωστό, ότι κάποιοι ούτε γεννιούνται, ούτε γίνονται∙ απλά καταντούν!
Εμείς θα κάνουμε ολοφάνερη την κατάντια τους…

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.