Αθήνα, 22/03/2018

Θέμα: «Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. για τον τραυματισμό του εργατοτεχνίτη στην Κνωσό.»

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. εκφράζει τη συμπαράστασή της και τις θερμές ευχές της για ταχεία ανάρρωση στο συνάδελφο εργατοτεχνίτη που, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, τραυματίστηκε σοβαρά, εν ώρα εργασίας, στον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το επάγγελμα του εργατοτεχνίτη είναι από τη φύση του επικίνδυνο και αυτό το γνωρίζουμε όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΠΟ.Α. Η μόνη που δεν το γνωρίζει είναι η κυβέρνηση, η οποία επιχειρεί να «τσεκουρώσει» εκ νέου το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, έχοντας ως απώτερο στόχο την κατάργησή του.

Ως Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. δηλώνουμε σε όλους τους συναδέλφους μας πως είμαστε αποφασισμένοι να ανατρέψουμε τις κυβερνητικές επιλογές και να αγωνιστούμε για τη διατήρηση του επιδόματος και την επέκτασή του.

Σε κάθε περίπτωση και για ακόμη μία φορά εκφράζουμε στο συνάδελφο μας εργατοτεχνίτη τη συμπαράστασή μας και διαβεβαιώνουμε τον ίδιο και την οικογένειά του πως θα είμαστε στο πλευρό του για ό,τι χρειαστεί.