logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 06/07/2018

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θέμα: «Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. καταγγέλλει την επίθεση με χημικά από τα Μ.Α.Τ. έξω από το υπουργείο Οικονομικών.»

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. καταγγέλλει την αναίτια επίθεση που δεχθήκαμε συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι, με χρήση χημικών, από τα Μ.Α.Τ. το πρωί της Παρασκευής 6 Ιουλίου έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. μαζί με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου, μετά την κοροϊδία που υποστήκαμε από τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, πριν μία εβδομάδα όταν ο υπουργός δεν παρέστη σε συνάντηση που μας είχε ορίσει ο ίδιος, σήμερα βρεθήκαμε και πάλι στο υπουργείο προκειμένου να τον συναντήσουμε για θέμα των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.) και για άλλα εξαιρετικής σοβαρότητας ζητήματα. Ωστόσο, αντί να δούμε τον υπουργό και να συζητήσουμε, αντιμετωπίσαμε τα Μ.Α.Τ., τα οποία μας επιτέθηκαν αναίτια με χημικά.

Η «κυβέρνηση της αριστεράς» συνεχίζει σε καθημερινή βάση να αποδεικνύει ότι μόνο την αριστερά δεν εκπροσωπεί και να φανερώνει το πιο ανάλγητο και αντεργατικό πρόσωπό της. Οι εργαζόμενοι, όμως, και το συντεταγμένο συνδικαλιστικό κίνημα δεν πτοούμαστε από τέτοιες επιθέσεις και συνεχίζουμε τον αγώνα μας μαχητικά και αποφασιστικά.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.