logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 19/09/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ., μετά από ενημέρωση που είχε από τα δύο στελέχη της που μετέχουν στο Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Εργαζομένων στο ΥΠ.ΠΟ., καταγγέλλει την πρωτοφανή ενέργεια αρπαγής των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ.

Συγκεκριμένα, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του Ταμείου Αλληλοβοηθείας απομακρύνθηκαν από τα γραφεία, άγνωστο από ποιους και για ποιο σκοπό, εν αγνοία των μελών του Δ.Σ. και των εργαζομένων, χωρίς να υπάρχει έγγραφη εντολή και εκτός ωραρίου λειτουργίας του Ταμείου.

Πρόκειται για ακόμα μια προκλητική ενεργεία της Διευθύντριας του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, Αναστασίας Κουτσή, η οποία όπως κυνικά ενημέρωσε μέσω γραπτού μηνύματος μέλος του Δ.Σ. την επόμενη μέρα, προχώρησε στην «απόσυρση και ασφάλιση των υπολογιστών του προσωπικού» κατόπιν εμπιστευτικού εγγράφου του Υφυπουργού Πολιτισμού, Κώστα Στρατή.

Φυσικά δεν αναμένουμε καμία απάντηση αφού οι ενεργούντες με λογικές εποχών αλήστου μνήμης δεν έχουν τη στοιχειώδη ευθιξία να απαντήσουν. Ωστόσο, να είναι απολύτως βέβαιοι πως και για αυτή την παρανομία τους θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Σε αυτή τη φάση τους παραδίδουμε στην κρίση των συναδέλφων μας. Εμείς άλλωστε από το πρώτο διάστημα που πέρασε το Ταμείο Αλληλοβοηθείας πραξικοπηματικά στα χέρια τους είχαμε ευθέως δηλώσει πως ο στόχος τους είναι η διάλυσή του και η μικροπολιτική του εκμετάλλευση.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.