logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 09/05/2011
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΙΟΥ 2011

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού (Π.Ο.Ε. ΥΠ.ΠΟ) καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ, με τη συμμετοχή της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του μνημονίου και την επιβολή άδικων κοινωνικά μέτρων οι εργαζόμενοι οδηγούνται στη φτώχεια και την εξαθλίωση εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης.

Η περικοπή των μισθών και συντάξεων, η αύξηση της ανεργίας, η κατάργηση των εργασιακών κατακτήσεων, το κλείσιμο των επιχειρήσεων, η καταστρατήγηση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων δημιουργούν ένα ασφυκτικό κλίμα λιτότητας και ανέχειας στον κόσμο της εργασίας.

Για μια ακόμη φορά στοχοποιείται η μισθωτή εργασία προς όφελος των αγορών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία και αντιδρούμε στη διαφαινόμενη εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και στη συνεχιζόμενη απαξίωση και υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών και του κοινωνικού κράτους.

Αντιδρούμε δυναμικά απέναντι στην αδιέξοδη μνημονιακή και νεοφιλελεύθερη πολιτική λιτότητας και στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και προοπτικής προς όφελος των εργαζομένων και της κοινωνίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11 πμ. ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ
ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Για την Ε.Ε. της Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.