Καλώς 'Ηλθατε

Συμμετοχή στην 48ωρη Απεργία ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ Τρίτη-Τετάρτη 6-7 -11 - 2012

logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 5/11/2012
48 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ,
ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6&7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού (Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ.) απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις Συναδέλφισσες και όλους τους Συναδέλφους, να συμμετέχουμε, μαζικά και αποφασιστικά, στην 48ώρη απεργία που έχουν κηρύξει Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε., για την Τρίτη και Τετάρτη 6&7 Νοεμβρίου αντίστοιχα, ήμερες κατά τις οποίες η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή το νομοσχέδιο «έκτρωμα» που, εφόσον ψηφιστεί, ολοκληρώνει την επιστροφή της Ελληνίδας και του Έλληνα εργαζόμενου στον εργασιακό μεσαίωνα.

Η συνεχιζόμενη σκληρή πολιτική λιτότητας που εξοντώνει τους μισθωτούς σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, οι νέες οριζόντιες και χωρίς αίσθηση δικαίου φοροεπιδρομές, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου χωρίς μάλιστα την έγκριση της Βουλής, η διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών και η αποδόμηση του κοινωνικού κράτους ενισχύουν την ύφεση, αυξάνουν την ανεργία και οδηγούν ολόκληρη τη χώρα και την κοινωνία σε εξαθλίωση και μαρασμό.

Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του νέου μνημονίου που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών υποθηκεύοντας το μέλλον ενός ολόκληρου λαού. Την κρίση του δημόσιου χρέους και του τραπεζικού συστήματος να πληρώσουν εκείνοι που τη δημιούργησαν και εκείνοι που κερδοσκόπησαν εις βάρος των εργαζομένων και της χώρας.

Συμμετέχουμε δυναμικά και απαιτούμε:
ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Καλούμε:

Την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. σε απεργιακή συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως (προσυγκέντρωση ΥΠ.ΠΟ.: Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο 10:30 π.μ.)

Την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 5:00 μ.μ. σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα (Συγκέντρωση ΥΠ.ΠΟ.: Σταδίου & Καραγιώργη Σερβίας)

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.