Καλώς 'Ηλθατε

Ανακοίνωση - 05-06-2020

logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 05/06/2020
Αρ. Πρωτ: 569

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Επιστολή του πρώην διευθυντή του Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ., συναδέλφου Γιώργου Βλαντή, προς την Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ.»

Με αφορμή τα όσα συκοφαντικά γράφτηκαν, επώνυμα και ανώνυμα, εναντίον του συναδέλφου αρχαιολόγου, Κωνσταντίνου Κίσσα, μετά την τοποθέτησή του ως προϊσταμένου στη διεύθυνση της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου του ΥΠ.ΠΟ.Α., ο πρώην διευθυντής του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, Γιώργος Βλαντής, απέστειλε την υπ’ αριθμ εισρχ: 568 επιστολή προς την Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ.

Ο συνάδελφος, Γιώργος Βλαντής, με την επιστολή του καθιστά, μεταξύ άλλων, απολύτως σαφές πως, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως διευθυντής του Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ., τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη του εκάστοτε Δ.Σ του Ταμείου Αλληλοβοηθείας ήταν αμέτοχοι στην όποια μορφή διαχείρισης των θεμάτων του Ταμείου. Ως εκ τούτου, καταλήγει ο συνάδελφος, πρώην διευθυντής, «ουδεμία σχέση και εμπλοκή γίνεται να έχουν σε όσα άκριτα θα μπορούσε να τους αποδώσει κανείς ως ευθύνες, συμπεριλαμβανομένου και του συναδέλφου Κίσσα».

Για την ενημέρωσή σας παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της επιστολής του συναδέλφου, Γιώργου Βλαντή, όπως πράξαμε και με την αντίστοιχη του συναδέλφου, Κωνσταντίνου Κίσσα.


Αυτή η σελίδα περιέχει ενσωματωμένο το αρχείο σε μορφή "pdf" και προϋποθέτει να έχετε εγκατεστημένο πρόγραμμα προβολής αρχείων τύπου "pdf".

Δεν έχετε PDF plugin εγκατεστημένο ή το plugin δεν λειτουργεί.

Το συγκεκριμένο αρχείο μπορείτε να το "κατεβάσετε" με δεξί κλικ και Αποθήκευση δεσμού ως (Firefox) ή Αποθήκευση προορισμού ως (Explorer)


Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.