Αθήνα, 04/04/2018

Θέμα: «Εκκαθάριση πολιτικών / συνδικαλιστικών αντιπάλων από την Κυβέρνηση.»

Πριν στεγνώσει το μελάνι του προηγούμενου Δελτίου Τύπου με το οποίο καταγγείλαμε την πολιτική και συνδικαλιστική δίωξη του συν. Τσακοπιάκου , φρόντισαν ορισμένες γραφίδες του φιλοκυβερνητικού τύπου (σε αγαστή συνεργασία με οικτρή μειοψηφία του συνδικαλιστικού κινήματος με ρόλο 5ης φάλαγγας) να επιβεβαιώσουν τη βασική μας καταγγελία, ότι η εντολή για τους δήθεν ελέγχους είχε ως βάση τα δημοσιεύματα των εφημερίδων τους, αυτοθαυμαζόμενοι για τη συμβολή τους στη χειραγώγηση των θεσμών.

Για να κάνουν εύπεπτο το συκοφαντικό τους δημιούργημα επαναλαμβάνουν συνεχώς για διορισμένο Πρόεδρο του “ αμαρτωλού» δήθεν Ταμείου, ενώ γνωρίζουν ότι σε όλα τα Διοικητικά συμβούλια ήτανε πρόεδρος γιατί οι εργαζόμενοι (Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.) που δημιούργησαν το Ταμείο Αλληλοβοηθείας με σκληρούς αγώνες πρότειναν ως εκπρόσωπό τους τον κ. Τσακοπιάκο. Η σημερινή Διοίκηση του Ταμείου αντιθέτως και για πρώτη φορά δεν έχει την συναίνεση των Εργαζομένων (Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.).

Η δε αποκλειστική απασχόληση του Προέδρου στο Ταμείο με τους 40 εργαζομένους, τα 100 παιδιά και πλέον του παιδικού σταθμού, την πρότυπη λειτουργία, τις πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ., είναι και ήταν απαίτηση των εργαζομένων που έφτιαξαν το Ταμείο. Ακόμη και για το επίμαχο οκτάμηνο ήτανε θέση και εντολή της Ομοσπονδίας η παραμονή του στο Ταμείο.

Οι «πρόθυμοι» που υλοποιούν κάποιες λεπτομέρειες της σκευωρίας είναι απρόθυμοι να καταλάβουν γιατί όλες αυτές οι ευθύνες που αφορούν ζωές παιδιών χρειάζονται μόνιμη και αποκλειστική απασχόληση.

Αιδώς Αργείοι …..!!!!

Για την Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.

Ο Πρόεδρος
Γιάννης Παπαγεωργόπουλος