Αθήνα, 12/10/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις της Διευθύντριας του Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ. στην, από 28/9/18, ανοιχτή επιστολή της περί υπάρξεως «σοβαρών ενδείξεων απάτης … για δάνεια που δίνονταν από τη μια και διαγράφονταν στο αμέσως επόμενο διάστημα», αλλά και «δανείων και βοηθημάτων που φαίνεται να χορηγήθηκαν σε πολύ μεγάλο αριθμό συναδέλφων μας, και μάλιστα εν αγνοία τους» και σε συνέχεια σχετικής απόφασης, που πάρθηκε στα πλαίσια της τελευταίας συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας, η Εκτελεστική Επιτροπή εξέφρασε εκ νέου την θέση της για την ανάγκη πλήρους διαλεύκανσης της υποθέσεως και απόδοση των ευθυνών εκεί, που ανήκουν.

Εδώ και πολύ καιρό γινόμαστε μάρτυρες μίας συστηματικής κατασυκοφάντησης ενός ολόκληρου Υπουργείου και των υπαλλήλων του με έωλες και αβάσιμες κατηγορίες σε μία προσπάθεια να "βρεθούν ένοχοι", να "κατασκευαστούν στοιχεία" και τελικώς να χειραγωγηθεί η έρευνα της Δικαιοσύνης. Στην προσπάθεια αυτή, η θέση μας είναι αμετακίνητα σταθερή: πλήρης διαφάνεια και άπλετο φως στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ.

Και επειδή προφανώς κανείς δεν δικαιούται να στήνει πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των υπαλλήλων, υποστηρίζοντας, ότι δήθεν έχουν χορηγηθεί δάνεια και βοηθήματα εν αγνοία των υπαλλήλων και αφήνοντας να εννοηθεί, ότι οποιοσδήποτε υπάλληλος μπορεί να βρεθεί να οφείλει χρήματα, τα οποία δεν έλαβε, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.

σας καλεί

χρησιμοποιώντας το συνημμένο υπόδειγμα αίτησης, να απευθυνθείτε στο Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ, υποβάλλοντάς την μέσω του Σωματείου σας ώστε να υπάρχει συνεχής και συνολική παρακολούθηση και ενημέρωση σας επί του θέματος, ζητώντας να πληροφορηθείτε προσωπικά για την τυχόν ύπαρξη στο όνομα και για λογαριασμό σας, δανείου ή βοηθήματος.

Αυτή η σελίδα περιέχει ενσωματωμένο το αρχείο σε pdf και προϋποθέτει να έχετε εγκατεστημένο πρόγραμμα προβολής αρχείων τύπου pdf.

Δεν έχετε PDF plugin εγκατεστημένο ή το plugin δεν λειτουργεί.

Το συγκεκριμένο αρχείο μπορείτε να το "κατεβάσετε" με δεξί κλικ και Αποθήκευση δεσμού ως (Firefox) ή Αποθήκευση προορισμού ως (Explorer)