logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 2/12/2020

Δελτίο Τύπου

Θέμα: «Κρύβουν τη δικαίωση των συναδέλφων, διαστρεβλώνοντας σκόπιμα υπόθεση του Ταμείου Αλληλοβοηθείας»

Έχει περάσει ήδη ένας μήνας από την ημέρα που ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι οι δεκαέξι συνάδελφοι που ταλαιπωρήθηκαν άδικα , όντες μέλη των Δ.Σ του Τ.Α.ΥΠ.ΥΠΟ., είναι ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος. Μάλιστα, ως Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ, είχαμε ενημερώσει για την πρώτη καθαρή δικαίωση των συναδέλφων με ανακοίνωση που εκδώσαμε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση αυτή φυσικά «θάφτηκε» από τα δήθεν αμερόληπτα μέσα που είχαν «εργολαβικά» αναλάβει την κατασυκοφάντηση του Ταμείου Αλληλοβοηθείας και του δημοκρατικά εκλεγμένου συνδικαλιστικού κινήματος στο ΥΠ.ΠΟ.Α. γιατί η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης συνέτριψε τον «σχεδιασμό» που με συνέπεια υπηρετούσαν εκτελώντας κατά γράμμα κομματικές και άλλες εντολές.

Τώρα, ένα μήνα μετά, τα ίδια μέσα επανεμφανίστηκαν, χρησιμοποιώντας μια ανακοίνωση που εξέδωσε το προεδρείο του Ενιαίου Συλλόγου. Διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα, κρύβοντας ολοκληρωτικά τη δικαίωση των συναδέλφων και εμφανίζοντας τη γνώμη ενός δικηγόρου ως αντίβαρο στην απόφαση της δικαιοσύνης. Βέβαια, το γεγονός ότι όλα αυτά συμβαίνουν μία ημέρα πριν τη συζήτηση στη Βουλή του Νομοσχεδίου του Υπουργείου καθιστούν πρόδηλους τους σχεδιασμούς που εξυπηρετούν.

Ως Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. καταγγέλλουμε τη στρατευμένη και απολύτως μεροληπτική δημοσιογραφία που στο βωμό της εξυπηρέτησης πολιτικών και κομματικών συμφερόντων διαστρεβλώνει πλήρως την πραγματικότητα και αποκρύπτει εξ ολόκληρου την αλήθεια. Αιδώς Αργείοι!

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ