Αθήνα  10/12/2021

Αρ.πρωτ.: 918

ΘΕΜΑ:  Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των εργαζομένων  του ΥΠ.ΠΟ.Α

Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι,

Το σχέδια που είχαμε   ως  Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ),  για τις φετινές γιορτές ήταν πολύ όμορφα. Θέλαμε να προσφέρουμε τις καλύτερες εκδηλώσεις στα παιδιά μας. Έτσι κινηθήκαμε γρήγορα. Ήρθαμε σε επαφή με την Εθνική Λυρική Σκηνή και ήμασταν έτοιμοι να ανακοινώσουμε πως τα παιδιά θα απολαμβάνανε την εξαιρετική παράσταση του «Καρυοθραύστη», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου.

‘Όμως  το αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους εσάς τους συναδέλφους μας μπήκε πάνω από τη μεγάλη μας επιθυμία. Η τραγική εικόνα με τα χιλιάδες κρούσματα και τους δεκάδες θανάτους σε καθημερινή βάση στη χώρα μας  από την πανδημία του κορονοϊού μας ανάγκασε να αναστείλουμε τις εκδηλώσεις μας, τουλάχιστον προς το παρόν. Σίγουρα διατηρούμε τις ελπίδες μας πως ο μαζικός εμβολιασμός του τελευταίου χρονικού διαστήματος θα αποδώσει και η κατάσταση θα βελτιωθεί. Επί του παρόντος, όμως είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε (ελπίζουμε προσωρινά) τις  εκδηλώσεις μας.

Κρατάμε όμως παρά τις συνθήκες το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανό. Δεν θα αφήσουμε την πανδημία να μας στερήσει την ελπίδα και την αισιοδοξία, τα συναισθήματα που μαζί με την αγάπη  αντικατοπτρίζονται  στα παιδιά μας. Σε αυτά  που πάντα  αξίζει ένα χαμόγελο και μια μεγάλη αγκαλιά ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.  Τα παιδιά μας δεν θα στερηθούν το πνεύμα των Χριστουγέννων ούτε τα δώρα  που το συμβολίζουν!!

Έτσι  ως Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ., σε συνεργασία με τους Συλλόγους μέλη μας,   θα προσφέρουμε χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά μας. Η μορφή των δώρων θα είναι  ηλεκτρονικές δωροκάρτες ώστε να μπορέσουν με ασφάλεια   να τις εξαργυρώσουν.  Η δράση μας αυτής υλοποιείται, όπως και πέρσι, με την θερμή αμέριστη βοήθεια της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λίνας Μενδώνη.

Οι δωροκάρτες απευθύνονται σε όσα  παιδιά έχουν γεννηθεί από το 2006 και μέχρι σήμερα.

Σας καλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση ηλεκτρονικά πατώντας το παρακάτω link έως και 31/12/2021

Ή με το κινητό σας εδώ     →

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό η αίτηση σας να γίνει ηλεκτρονικά μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση που επισυνάπτεται και να την καταθέσετε στο αρμόδιο σωματείο σας  έως   27/12.

Στη συνέχεια με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για το πότε θα ξεκινήσει η αποστολή των δωροκαρτών.

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ