ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Δ/ΝΣΗ : ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1 - 105 55 ΠΛΑΚΑ
ΤΗΛ.: 210 3210732 - FAX : 210 3216517

Αθήνα 05/12/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Τροπολογία για έκτακτο καθαριστικό προσωπικό του ΥΠ.ΠΟ.Α.

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών του ΥΠ.ΠΟ.Α ανταποκρινόμενο, όπως πάντα, στα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων, ανεξάρτητα της σχέσης εργασίας που έχουν με το Υπουργείο, κατάφερε με τις αγωνιστικές του παρεμβάσεις να δοθεί λύση στα ζητήματα των εκτάκτων συναδέλφων που εργάζονται στο τομέα της καθαριότητας των Μουσείων και των Αρχαιολογικών χώρων.

Συγκεκριμένα, με τροπολογία που κατατέθηκε στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, εξασφαλίζονται:

Α) Η άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων του έκτακτου προσωπικού καθαριότητας.
Β) Η παράταση της εργασίας των συναδέλφων για τους επόμενους μήνες.
Γ) Νέα 18μήνη σύμβαση για το καθαριστικό προσωπικό που θα προκηρυχθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση η θέση μας, ως Σωματείο Εργατοτεχνιτών, παραμένει αταλάντευτη. Απαιτούμε εδώ και τώρα τακτοποίηση των συναδέλφων σε μόνιμες θέσεις εργασίας και συνεχίζουμε τον αγώνα μας, ωστόσο θετικές εξελίξεις, όπως η κατάθεση της συγκεκριμένης τροπολογίας, δίνουν δύναμη τόσο στους συναδέλφους που βρίσκονται στη συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά και σε όλους εμάς τη Διοίκηση του Σωματείου που αγωνιζόμαστε καθημερινά για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας.

Η τροπολογία παρατίθεται παρακάτω

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΕΝΤΖΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

 

 


Αυτή η σελίδα περιέχει ενσωματωμένο το αρχείο σε μορφή "pdf" και προϋποθέτει να έχετε εγκατεστημένο πρόγραμμα προβολής αρχείων τύπου "pdf".

Δεν έχετε PDF plugin εγκατεστημένο ή το plugin δεν λειτουργεί.

Το συγκεκριμένο αρχείο μπορείτε να το "κατεβάσετε" με δεξί κλικ και Αποθήκευση δεσμού ως (Firefox) ή Αποθήκευση προορισμού ως (Explorer)